View Single Post
Vechi 24.01.2012, 01:57:01
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit sinceritatea copiiilor tine pana la prima pedeapsa :)

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Am văzut, cândva, 2 copilași de 3-4 ani, certându-se; imediat, însă, s-au împăcat și au început să se joace și să râdă, uitând cu totul de cearta dinainte, care, de altfel, fusese cu totul lipsită de răutate, câci nu aveau așa ceva. Și atunci am înțeles ce a vrut să spună Domnul prin cuvintele: „Până nu veți fi precum copiii nu veți intra în Împărăția cerurilor”; inimile lor păstrează curăția, seninătatea, bucuria primordială. Mai târziu, când cresc, cad în lume... din păcate.
Desigur,cred ca si modul in care educam copiii isi pune amprenta mai tarziu asupra acestora.
Imi amintesc ca prima data am mintit doar pt a nu mai fi pedepsita,doarece data trecuta cand spusesem adevarul fusesem pedepsita.Automat,copiii isi pierd sinceritatea deoarece aceasta le aduce suferinta;depinde de ei mai tarziu,daca se vor reintoarce la sinceritate si vor dori sa sufere consecintele...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote