View Single Post
Vechi 23.01.2012, 22:31:03
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Ce bine ca toti sunteti perfecti!
Perfect e numai Dumnezeu , draga Sofia !Aseara era o emisiune pe Trinitas Tv. , extrem de interesanta , la care participa si un medic crestin , si povestea cum multi din pacientii sai , care veneau cu tot felul de probleme , de boli , de suferinte , dupa niste investigatii medicale si nu numai , s-a ajuns la concluzia ca mai toti aveau un dezechilibru interior , fie ca nu puteau ierta pe cineva de mult timp , fie ca traiau in tensiune cu partenerul de viata , cu colegii de la serviciu , deci era o problema in ecuatia iubire si iertare , toleranta , si nu numai . Cred ca si la tine este vorba de acelasi lucru , si toate neantelegerile si framantarile tale sunt efectul unor mari dezechilibre in relatia ta cu cei din jur , cu cei din neamul tau , cu rudenile tale , cu cei din familia ta , cu colegii tai , etc ., si refularea este nimeni alta decat Biserica . Tu singura ai gasit un fals vinovat : Biserica , iar acum vad ca ne acuzi intr un fel sau altul si pe noi . Parerea mea : putina ordine in viata ta nu ar strica deloc ! Pacat ca nu avem cum discuta fata catre fata caci altfel ne-am intelege , dar am inteles ca tu nu locuiesti in Romania , asa ca n-am cum sa ma intalnesc cu tine si sa dau odata cu pumnul in masa sa te trezesti la realitate ! ( glumesc aici , nu te speria ! )