View Single Post
Vechi 23.01.2012, 10:08:03
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Frate Ionut,ti-am dat poze facute de MINE,din avion si de pe o insula cu privire la vastitatea marii. Se vedea clar ca Pamantul este rotund. De ce te iei numai dupa Discovery si Wikipedia? Scuza-ma,dar nici sursele tale nu sunt mai credibile!
Raoul,

Te provoc să cauți aproape de orașul tău o clădire foarte lungă (ceva de genul unei fabrici de țevi), să te plasezi nu prea departe de ea dar pe mijlocul ei și să faci trei poze: prima ținînd obiectivul perpendicular, a doua un pic în sus (să se vadă mai mult cerul decît linia pămîntului și clădirea) și a treia un pic în jos (să se vadă mai mult pămîntul). Apoi compară-le și arată-ni-le și nouă.

Vezi, să folosești acelați aparat de fotografiat, nu unul profesional care știe să corecteze (în mare parte, nu de tot) deformațiile pe care vreau să le subliniez aici.

Întrebare anticipativă: dacă măcar într-una din poze muchia clădirii va apărea deformată, vei trage concluzia că muchia respectivă este curbilinie?

Ascultați Noul Testament ortodox online.