View Single Post
Vechi 22.01.2012, 19:53:21
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Nu am o problema in a imi cere scuze atunci cand gresesc (eu nu sunt infailibil). Dar acum nu am gresit. V-am spus de doua ori ca nu spun ca mintiti doar ca am nevoie de dovada. Nici Toma nu i-a facut mincinosi pe ceilalti apostoli doar ca avea nevoie de propriile simturi sa se convinga.
Acum ca sa raspund:
1. Raman la ceea ce am spus si pana acum, daca parintele a spus asa ceva a gresit
2. Cartea este scrisa de altcineva care isi putea insera propriile idei ( nu spun ca s-a intampla asa ceva, doar ca e o varinta posibila)
3. Aceea reprezinta o marturie a cuiva, care, de asemenea putea sa isi spuna, printre altele, si propriile idei, putea sa fi inteles gresit sau putea sa treca informatia prin filtrul propriilor convingeri iar cu timpul sa para o amintire valida.
V-am mai explicat o dată: informația este foarte credibilă, pentru că este coroborată de alte probe, printre care pictura de la Drăgănești. Sau poate susineți că nici pe Sfântul Francisc nu l-a pictat Părintele ? S-o fi strecurat un pictor papistaș și l-a introdus clandestin pe Sfântul Francisc (și Basilica Sfântul Petru) în frescă ?

Last edited by Erethorn; 22.01.2012 at 19:55:52.