View Single Post
Vechi 22.01.2012, 19:01:42
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Cred că nu pricepeți, este o chestiune de logică primară, totuși. Prin "învățăturile bisericii se înțeleg, printre altele, învățăturile Sfinților Bisericii; prin urmare, dacă dumneavoastră, dintre învățăturile acestor sfinți, le alegeți doar pe acelea care vă convin, înseamnă că, de fapt, îi judecați pe ceilalți și contrapuneți propriile păreri despre ceea ce înseamnă învățătura Bisericii cu ceea ce este în realitate învățătura Bisericii.
Cred ca dvs nu pricepeti. Invatatura BO, spre deosebire ce cea al BC prin care se inteleg invataturile papei, este reprezentata de invataturile statornicite la cele 7 Sinoade Ecumenice. Pe care in plus noi nu le-am schimbat. Daca parintele Arsenie a spus ceva care nu este in conformitate cu invatarurile acestea inseamna ca a gresit.

Citat:
Este unul și același lucru. Eu am cartea în față. Mă credeți ?
Ati spus ca postati astazi pagina scanata. Puteti sa faceti asta, va rog? Sunt mai sceptic de felul meu. Stiu ca Hristos a spus "Fericiti cei ce nu au vazut si au crezut", dar in cazul asta eu ma bazez mai mult pe "Cauta si vei afla".

Citat:
Pentru domnul stefan florin - este vorba despre o mărturie despre Părintele Arsenie Boca, după cum spune și titlul cărții. Iar mărturia este perfect credibilă, deoarece este coroborată și cu alte fapte incontestabile, de exemplu chipul Sfântului Francisc pictat tot de Părintele.
In ceea ce priveste pictura respectiva nu va contrazic. Acolo sigur parintele a gresit.