View Single Post
Vechi 22.01.2012, 16:15:42
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Ca sa fi viu, inseamna sa nu ai moarte. Caracteristica vietii este vesnicia. Caci ce este viu nu poate fi o picatura din eternitate viu iar apoi o vesnicie mort. Caci ce este viu nu poate fi intai viu si apoi mort, ci vesnic viu.
Filosofia dumneavoastră este inaplicabilă vieții pe această planetă. Din cauza păcatului, orice ființă vie de la amoebă la om moare. Desigur, n-a fost așa de la început adică de la Creație, dar acum aceasta e situația.
Iar cel mort, nu va fi mort "o veșnicie"-cum spuneți, ci va învia.

Citat:
"Eu sunt Calea, Adevarul si Viata" si "acum si pururea si in vecii vecilor". Aceasta este "viu". Dumnezeu este fiinta vie si este vesnic, acum si pururea si in vecii vecilor.
Si: "Fiti asadar desavarsiti precum Tatal vostru desavarsit este"
Îndemnul lui Hristos se referă la caracter, nu la nemurire; ar fi și imposibil ca prin eforturile noastre să ne înveșnicim, să devenim eterni. Așa cum spune Scriptura, Dumnezeu este Singurul Nemuritor. Noi oamenii, putem primi nemurirea de la El cu condiția să ajungem a fi înviați (tot de El).

Citat:
omul tinde sa inteleaga viu doar prin prisma vietii pamantesti ca atat poate sa inteleaga. Insa asta nu inseamna ca intelegerea lui este desavarsita, uneori poate sa fie de-a dreptul complet gresita.

Uneori sunt lucruri care depasesc firea noastra prin prisma intelegerii. Asta nu demonstreaza ca totul se limiteaza la intelegerea noastra doar pentru ca noi oamenii suntem limitati in intelegerea lucrurilor mai presus de fire.
Așa vorbiți de parcă ați fi o inteligență din altă Galaxie și cunoașteți mai mult decât putem cunoaște noi, bieții muritori... Nu doamnă, nu putem avea astfel de informații decât de la Dumnezeu, iar sursa unică e Scriptura. Demonstrați-mi cu Scriptura că nu există moarte (pentru asta e suficientă demonstrația miliardelor de morminte), că "sufletul e nemuritor", că omul este un fel de dumnezeu etern cu viață în sine, etc. etc.
Până atunci, dați-mi voie să vă contrazic cu textele biblice pe care le postez aici de mai bine de un an.