View Single Post
Vechi 13.09.2007, 11:08:54
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

hai sa va spun eu cum trebuie shi ce trebuie sa purtatzi ca shtiu exact, ca am vazut cu ochii mei realitatea acestui cuvant ieshind din Hristos, venind de la Dumnezeu.

Poi Credintza Sfanta sau sfintzenia Domnului care o cere de la noi avea masura Lui adica era cat Hristos, shi avea pe cap o basma indoita deasupra, cum au maicile shi femeile, cam de un deget (pe orizontala deasupra), care invelea capul acestei fecioare, nu stiu cum erau hainele ei ca era din cap pana in picioare de un alb mat care nu era ca o sursa de lumina shi nici nu refleca lumina, iar acest obiect parea mort intrucat nu era o fintza vie dar era ca o femeie inclusiv fatza ii era alba shi hainele parca erau una cu ea asha fel incat totul era dintr-un duh alb foarte dens, nu era nici ceatza shi nici abur ca era mult mai dens, nu era nici piatra deshi parea un obiect de un alb de culoare cam ca varuiala de pe peretzi, zapada, plasticul mat, dar era ca un obiect fara viatza format intreg dintr-un duh foarte dens alb mat, care era lumina fara sa lumineze shi fara sa reflecte lumina, shi Dumnezeu iubea nespus acest obiect, sa-i zic Cuvant, care mi-a aratat mie cum arata sfintzenia Domnului... si de aici se poate intzelege cum trebuie sa se imbrace fiecare...
Reply With Quote