View Single Post
Vechi 21.01.2012, 22:36:08
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Nu aveti dumneavoastra de unde sti daca budismul sau islamul sint sau nu de la Dumnezeu. Aceste religii nu propovaduiesc raul, deci nu se opun Domnului. Ca sint departe de adevarul intreg, e o alta poveste, dar cunoastem noi planul Domnului? Domnul ne spune ca raul va fi invins, nu cei care nu detin adevarul intreg (de altfel cine il detine? Doar Dumnezeu).

Pe de alta parte, in Evanghelie era mentionat despre un om care scotea diavoli, insa nu facea parte din ucenicii Lui Isus. Apostolii I-au cerut permisiunea Lui Isus sa-l opreasca, dar Isus nu le-a dat voie, pentru ca acela nu era impotriva Lui (nu-mi amintesc exact unde, daca vreti am sa caut). Deci nu oricine nu este cu Domnul nostru Isus Cristos e impotriva Domnului nostru. Unii au avut nesansa sa nu-L cunoasca.
Doamna ma dezamagiti profund. Daca e sa o luam dupa logica dumnevostra care religie din lume, afara se satanism, propovaduieste raul? Nici una! Sunt toate de la Dumnezeu? Atunci pt ce a mai dat Dumnezeu legea lui Moise? Nu era buna aia din Egiptul antic, caci si aia era tot de la el? Cititi cum este descris Dumnezeu in Islam si vedeti daca corespunde cu descrierea lui Dumnezeu din Biblie pe care a facut-o Iisus. Este la fel doamna? Cum poate o religie sa fie de la Dumnezeu atat timp cat ii neaga dumnezeirea lui Iisus? Si apropos, in numele cui scotea acel om demonii, cel pe care initial apostolii au vrut sa-l opreasca? Al lui Budha? Allah sau Shiva? Nu cred doamna. Ce spune Biblia: un Domn, O CREDINTA ( NU mai multe), un botez! Afirmatia dumnevoastra contrazice Biblia domna, Sper ca nu va luati dupa vreala asta ecumenista, ca defapt toate religiile din lume propovaduiesc acelasi Dumnezeu, dar sub diferite nume. Doamne ajuta!

Last edited by stefan florin; 21.01.2012 at 22:42:14.