Subiect: Crezi în semne?
View Single Post
Vechi 21.01.2012, 10:41:36
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Nu stiu insa ce va fi cand va invata latina, in clasa a VIII-a sau cand va ajung la adolescenta si va incepe sa aiba certuri cu parintii si sa nu se mai poata trezi duminica dimineata sa mearga la biserica. Poate ca dezastrul va fi evitat, daca tot se sfarseste lumea anul acesta.

Doamne-ajuta!
partea de final este pusa in ghilimele nu? sau nu inteleg eu? oricine poate avea probleme la adolescenta cu copiii, si asta nu este doar ca s-a nascut pe 6.06 ... in general adolescentii nu se trezesc prea usor si nici nu prea se duc la biserica ... cati oameni nu s-au nascut in ziua de 6.06??? si cati nu au trecut prin anul 2006 ? si ce asta inseamna ca sunt sub semnul aluia rau ??? e o prostie .... 6 e un numar ca toate celelelate ... chiar si in combinatia de nu stiu cati de 6 ...

imi amintesc odata cand am fost cu fata la o ecografie ... eram insarcinata in luna a 6-a, ma duceam a 6-a oara la control, am fost programata intr-o zi de vineri 6.06, si aveam si fix numarul 6 ... ei si care a fost problema? inseamna ca is eu sau fata sub semnul aluia rau?

semnele sunt doar in imaginatia noastra ... asa cum poate sunt si visele, nu trebuie sa ne luam dupa ele ... ce ni se intampla sau ni se va intampla, este doar o consecinta a faptelor noastre, si noi trebuie doar sa mergem cu speranta in Dumnezeu ca El ne va ghida drumul si ne va avea in grija, sa ne deschida ochii si sa ne lumineze calea, sa luam deciziile cele mai bune si mai corecte ...
Reply With Quote