Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Spuneam că e momentul tău, dar uite că l-ai ratat! În loc să-mi explici pedagogic ce și cum, îmi pui iarăși trei întrebări. Asta cu liberul arbitru am înțeles-o, iar aceea cu "fantasma" (nu cu ”duhul”) credeam că ai înțeles-o tu. O fantasmă (fantomă, strigoi, arătare) este la fel de "ființă" reală precum balaurul cu șapte capete. Rămâne să ne luminezi ce înțelegi tu prin duhuri (spirite) necurate. Să nu-mi spui iarăși că sunt suflete, că-mi iau jucăriile și mă mut pe topicul celălalt. Cu papagali cu tot!
|
Pai nu trebuie sa-ti explic eu nimic.Tu trebuie sa-ti raspunzi singur la intrebari.
Cat priveste minciuna aia cu fantasma aia sa i-o spui lu mutu.Nici macar in codexul ala nu scrie fantasma acolo unde Iisus scrie Pipaiti-ma sa vedeti ca nu sant un duh, scrie tot pneuma.Dar asa esti tu ai copiat alt verset si ni l-ai servit ca pe un adevar.Si mai zici ca vrei sa "dezbati" cu altcineva.Pai ramai in minciuna ta si crezi ce vrei si despre ingeri si despre draci. Momentul tau a trecut de mult.