Citat:
În prealabil postat de I.Calin
Frate rătăcit din zel pentru Scripturi, mesajul nu vi se adresa!
|
Dacă nu-mi era adresat, atunci precis era "
cu adresă". Ați folosit pluralul, ori eu văd pe aici doar doi adventiști. Mai există totuși posibilitatea ca să fi vorbit în termeni atât de măgulitori despre mormonii de pe topic, în acest caz îmi cer spășit scuzele de rigoare.
Citat:
Ceea ce ați spus acum puteți să încadrați și să vă încadrați unde doriți. Sincer nu-mi pasă de eretici!
|
A doua dvs. valoroasă contribuție la elucidarea problemei de pe topic, indică faptul că vă pasă, iar faptul că mă numiți frate (chiar dacă rătăcit oi fi) mă mișcă până la lacrimi, căci chiar vă pasă să mă aduceți pe calea cea dreaptă. Îmi permit totuși să vă dau o mică sugestie: pentru a reuși va trebui să renunțați la caracterizări precum cea încadrată la minciună ori proorocie falsă. Și trebuie ca dumneavoastră să faceți încadrarea, eu n-am de unde să știu la care aspect v-ați gândit.
Citat:
În mult mai multe decât dumneavoastră, vă garantez. "A merge în cetate" nu înseamnă a te băga în seamă cu revistele în mâini, prin trenuri, pe lângă casele oamenilor etc.
|
Ei, aici ați făcut a doua greșeală. Întrucât nu mă cunoașteți, era mai precaută afirmația "
în foarte multe cetăți" și atât, iar eu vă felicitam sincer! Și vă mai dau un pont: nu adventiștii merg "cu revistele în mâini, prin trenuri..." Poate vă va folosi în "recuperarea" altor rătăciți, pe noi doi ne-ați ratat.
Citat:
Sincer, vedeți-vă de rătăcirile dvs., după cum v-am spus, mesajul respectiv nu vi se adresa.
|
Acesta însă da, acum nu mai puteți da înapoi.
Respectele mele [totuși]! O noapte liniștită!