Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Până acum, în afară de d-vs și de domnul 99, nimănui nu i s-a părut "credibilă" fabulația adventistă despre Mihail egal Cristos.
|
Credibil, insemana ceva care poate fi crezut. Ori, noi am venit cu argumente care fac credibila "fabulatia adventista" referitoare Mihail si Hristos (asta nu inseamna ca automat devine crezuta). Va rog sa cititi urmatoarele versete profetice:
"si în vremea aceea se va scula
Mihail, marele voievod care ocroteste pe fiii poporului tău, si va fi vreme de strâmtorare cum n-a mai fost de când sunt popoarele si până în vremea de acum. Dar în vremea aceea,
poporul tău va fi mântuit si anume oricine va fi găsit scris în carte. si multi dintre cei care dorm în tărâna pământului se vor scula, unii la viată vesnică, iar altii spre ocară si rusine vesnică."(Daniel12:1-2)
Cine este acest Mihail (Cine este ca Dummnezeu) care invie mortii si da rasplata tuturor, mantuindu-i pe credinciosi? Eu zic ca este vorba de Domnul Iisus Hristos. Este credibila afirmatia mea? Sau ramane o "fabulatie adventista"?
P.S. Daca vreti sa aveti parte de o fabulatie tare de tot, fara argumente, va dau eu una: camera de perpelire a mortilor, care vor fi inviati, numita si purgatoriu. Dar, sa nu deviem de la subiect, pentru ca aceasta fabulatie nu este adventista.
Citat:
În ce privește alte fabulații, puțintică răbdare.
|
Ard (nu in purgatoriu) de nerabdare.
Citat:
Sau vă grăbiți așa de tare să vă fie stricată credibilitatea, dumneavoastră și sectei iudaizante din care faceți parte ?
|
Ce rau sunteti. Dupa ce ne-ati coplesit cu exemple de "invataturi incredibile ale adventistilor", acum ne mai si jigniti.
Apropo: de ce ne numiti iudaizanti? Pentru ca pazim toate Cele 10 Porunci Dumnezeiesti (inclusiv porunca a patra referitoare la ziua a saptea)? Ca, alt motiv nu cred sa aveti.