Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Pai dupa criteriul acesta putem considera ca exista sfinti si in Biserica Catolica, pentru ca la Dumnezeu toate sint cu putiinta.
|
Mergand pe aceeasi linie am putea spune ca exista sfinti si in budhism. Si nu e cazul. Asa nu exista Sfinti in BC.
Citat:
Martea care a trecut eu am fost la biserica. Cind am intrat am vazut o gramada de lume. M-am intrebat daca nu o fi vreo sarbatoare despre care eu am uitat, pentru in zilele de lucru nu e chiar atit de multa lume la biserica. Apoi am vazut un barbat care s-a apropiat de altar, a facut cruce si mai multe metanii, asa cum se obisnuieste la ortodocsi. Mi-am amintit atunci ca e marti si iata ce mare e puterea acestui sfint, ca atrage atitia oameni la biserica. Intimplator martea care a trecut a fost si sfintul Antonie cel Mare. Asa ca acei crestini ortodocsi au avut ocazia sa auda un fragment din Vechiul Testament, un fragment din Noul Testament, un psalm si sa mai si auda despre viata lui Antonie cel Mare, un sfint care e cinstit si in Biserica Ortodoxa.
|
Sf Antonie cel Mare e unul, Anton de Padova e altul. Din nefericire exista destui ortodocsi care fac confuzia asta. A nu se intelege ca eu sustin ca toti faca acesta confuzie si de aia se roaga lui Anton de Padova.
Citat:
Daca sfintul Anton nu le-ar indeplini rugaciunile oamenilor, acestia nu ar mai continua sa se roage la el.
|
Intamplator in ultimele zile am cautat mai multe informatii despre "alesul" lui Dumnezeu nea Ion de la Ionesti. Stiti cate marturii despre minuni facute de el sunt? Stiti cati oameni merg la vrajitoare? Stiti ca, desi exista destule exemple de hotii din partea lor, exista si o gramada de naivii care sustin ca au fost ajutati de ele?