View Single Post
Vechi 20.01.2012, 12:06:01
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Eu zic să încetați a lega șurubul cu ață că mai rău vă afundați în neadevăruri...
  1. Nu eu, ci chiar Isus Christos a afirmat că a fost mort (amintiți-vă: Apoc.1,18),
  2. N-am spus eu că "nu a existat până la înviere", asta ați spus-o dvs.,
  3. N-am afirmat că "Isus Cristos e un înger", asta doar dvs. ați spus. Și cea mai grozavă dezinformare:
  4. "demonii l-au recunoscut pe Domnul nostru Isus Cristos ca Dumnezeu. Dumneavoastra nu prea". Pentru asta trebuie să răspundeți!
1. In parabola fiului risipitor tatal a spus: fiul meu a fost mort si a inviat. Iar fiul nu a fost mort fizic. Moartea, in viziunea catolica, are alta acceptiune decit ceea ce propovaduiti dumneavoastra in contradictie cu Sfinta Scriptura
2. Lamuriti-ma atunci mai bine ce s-a intimplat cu Domnul nostru Isus Cristos dupa moartea Lui pe cruce.
3. Ati afirmat ca Isus Cristos=arthangelul Mihaei. Deci Isus Cristos e un arthanghel. Iarasi contraziceti Sfinta Scriptura pentru nicaieri nu este spus acest lucru.
4. Daca voi fi gresit, voi raspunde, bineinteles. La fel si dumneavoastra daca raspinditi invataturi contrare Sfintei Scripturi.