Citat:
În prealabil postat de stefan florin
Un inger NU accepta inchinare din partea oamenilor? PE BUNE? Atunci hai sa vedem:
"Răspuns-a asina lui Valaam: "Au nu sunt eu asina ta, pe care ai umblat din tinerețile tale și până în ziua aceasta? Avut-am oare deprinderea de a mă purta așa cu tine?" Și el a zis: "Nu!"
Atunci a deschis Domnul ochii lui Valaam și acesta a văzut pe îngerul Domnului, care stătea în mijlocul drumului cu sabia ridicată în mână, și s-a închinat și a căzut cu fața la pământ." (Numeri 22:31)
Dupa cum vezi ingerul NU l-a mustrat pe Valaam pentru inchinarea adusa. Era acest inger Mihail?
Mai departe...
" Și a trimis Dumnezeu îngerul la Ierusalim ca să-l piardă. Și când a început el să pustiiască, a văzut Domnul și I s-a făcut milă pentru această nenorocire și a zis către îngerul pierzător: "Destul! De acum lasă-ți mâinile în jos!" Îngerul Domnului stătea atunci deasupra ariei lui Ornan (Aravna) Iebuseul.
Atunci ridicându-și David ochii săi, a văzut pe îngerul Domnului stând între pământ și cer cu sabia goală în mâna sa, întinsă asupra Ierusalimului; și a căzut David și bătrânii cu fetele la pământ, îmbrăcați în sac." (1 Paralipomena 21: 15-16)
Ce face David cu batranii poporului? Era cumva acest inger Mihail?
Deci cum zici tu amice ca ingerii nu primesc inchinare de la oameni? Mai documenteaza-te. Doamne ajuta!
|
Cea mai buna intrebare este cu cine vorbeste Daniel in capitolul 10.Pentru ca acolo apare si Mihail mentionat.