View Single Post
Vechi 19.01.2012, 10:02:28
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Viziunea pe care o impartasesc NU cuprinde -si probabuil nici cea oficiala adventsta din cite am intels- identitatea dintre Iisus si Arhanghelul Mihail .

Desi nu este exclus ca uneori sa existe dezbateri locale teologice la ei in care se discute si aceasta ipoteza .Se pot discuta multe incluisv puncte de vedere comune cu dogma ortodoxa.
Inteersant mi se pare ca adunarile locale nu au obligativitatea supuenri doctrinare obligatorie ci isi pot auma unele puncte de vedere iar aici ma reefr atit la nivelul national cit si lla cel local .
Într-adevăr, nu este un punct de doctrină acesta, nici nu se face mare caz de această identitate și tocmai de aceea mă mir că topicul acesta denigrator la adresa adventiștilor a început cu un asemenea subiect marginal. Mă mir chiar de mine însumi că m-am angajat atât de plenar într-o polemică la urma urmei inutilă pentru apologetica adventistă.

Mă așteptam ca alte puncte doctrinare să fie expuse batjocurei ortodoxe (nu am să dau sugestii acuma), dar se pare că există o lipsă de imaginație distructivă în mentalul extremist ortodox la această oră. Acest lucru îmi întărește totodată convingerea că a fost doar o reacție emoțională în fața neputinței argumentative de pe topicul centenar. Niște contramăsuri lansate de pe un submarin în derivă...