View Single Post
Vechi 19.01.2012, 00:15:52
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Ceva de genul ăsta: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...6&postcount=10 . Doar Ice Wall nu este un zid de lățime constantă. Este posibil ca discul să fie de fapt un pătrat, mai exact cilindrul să fie o prismă. Deci zidul poate avea formă circulară pe interior și pătrată pe exterior. Cu patru Puteri care străjuiesc bunul mers al lucrurilor pe colțuri... :)

Dedesubt nu știe nimeni ce este. Poate... groapa existențială rezervată celor care au ales-o.
Frate Florin-Ionut, daca Universul este intr-adevar cusca meschina si primitiva, cubico-cilindrico-discoidala (nu mai bine zic eu ca e amoeboidal? :)) ), cu ingeri pe colturi, propovaduita de adeptii PP, atunci declar public ca devin ateu. Cum am zis, nu ar fi un Univers infinit, facut de Dumnezeul cel Infinit, ci o nenorocita de cusca pe care au construit-o civilizatii mai avansate, ca sa experimenteze pe noi. Iar faza cu ingeri pe colturi, care se vede in figura editata de yankeul ala, imi aduce aminte de penibilii care discutau cati ingeri pot sta pe varful unui ac. Ca si cand se poate sti asa ceva, si chiar daca s-ar putea afla, evident ca nu ar folosi la ceva. Sincer, si militantii ateisti si cei medievalisto-religiosi pot fi la fel de amuzanti.