View Single Post
Vechi 18.01.2012, 16:21:59
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Cand acel unic arhanghel este insusi Mantuitorul, cel rau va fi biruit, fara doar si poate. Si, ca sa vedeti ca Mantuitorul mai poarta si numele de Mihail (Cine este ca Dumnezeu), vedeti aceste versete profetice:

" în vremea aceea se va scula Mihail, marele voievod care ocroteste pe fiii poporului tãu, si va fi vreme de strâmtorare cum n-a mai fost de când sunt popoarele si pânã în vremea de acum. Dar în vremea aceea, poporul tãu va fi mântuit si anume oricine va fi gãsit scris în carte.si multi dintre cei care dorm în tãrâna pãmântului se vor scula, unii la viatã vesnicã, iar altii spre ocarã si rusine vesnicã."(Daniel 12:1,2)

Recunoasteti evenimentul si Personajul Principal?
De acord ca asta scrie in carte dar mai scrie niste lucruri tot acolo :

"Dar căpetenia împărăției Persiei mi-a stat împotrivă douăzeci și una de zile; însă iată că Mihail, una din căpeteniile cele mai de seamă, mi-a venit în ajutor și am ieșit biruitor acolo, lângă împărații Persiei." (Daniel 10:13 )
"Dar vreau să-ți fac cunoscut ce este scris în cartea adevărului. Nimeni nu mă ajută împotriva acestora, afară de voievodul vostru Mihail." (Daniel 10:21)

Intrebare.Cine ii spunea acestea lui Daniel ? Si ce inseamna una din capeteniile cele mai de seama ? Inseamna Dumnezeu ? Sau inseamna exact arhanghel ?