Subiect: Despre casnicie
View Single Post
Vechi 12.09.2007, 16:30:11
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

sunt multe,foarte multe femei care se complac intr-o casatorie-iad,femei care nu stiu sa rabde si intristeaza pe toata lumea in jurul lor,inclusiv pe ele insele,pe copii care nu cresc intr-un mediu sanatos(eu sunt un exemplu)..aceste femei se vaicaresc intr-una,le e teama de viitor,au indoieli si temeri cu duiumul,mintea incepe sa le joace feste,adica oboseste din cauza atator scenarii povestite sau nepovestite.Pentru acestea cel mai potrivit daca barbatul nu coopereaza in nici un fel,se dovedeste a fi anticrestin,are comportament nedemn ,este sa ..DIVORTEZE.Dumnezeu are grija de toata faptura.Curaj.
Sunt femei care desi triste in sufletul lor primesc cu resemnare toate acestea de la Dumnezeu,fara sa cerceteze si sa se intrebe cu ce au gresit de ce au parte de un asemenea barbat,..rugaciunile lor sunt ascultate..si de multe ori cunosc si eu un caz,cand nimeni nu mai avea sperante ca sotul se va indrepta,dupa 3o de ani de convietuire..s-a produs minunea,acesta a devenit un bun crestin,un sot bun,a fost o renastere pentru acela..datorita rugaciunilor nevestei sale..iata o femeie care stie cu adevarat sa iubeasca.Desigur se intampla ca Dumnezeu sa nu ajute rugaciunilor sa aiba alt plan cu acestia,femeia aceea nu sufera ..suferinta ei este probabil spre mantuirea ei .se pot spune atatea...
Reply With Quote