View Single Post
Vechi 17.01.2012, 21:39:46
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Mai 99 tu nu citesti ce scrie la Psalm ? "Dar voi ca niste oameni muriti si ca unul din capetenii cadeti ". Am zis ca a fost o capetenie dar ce sa-i faci asa intelege adventistul.Scrie in Biblie ca Mihail e una dintre capeteniile cele mai de seama ?
"Dar căpetenia împărăției Persiei mi-a stat împotrivă douăzeci și una de zile; însă iată că Mihail, una din căpeteniile cele mai de seamă, mi-a venit în ajutor și am ieșit biruitor acolo, lângă împărații Persiei." Cum poate fi unul singur daca este una dintre capetenii ? Si cum poate fi Iisus ?
Vedeți de ce am spus că azeșiștii au fost nevoiți să facă joc de picioare pentru a încerca să evite concluzia logică la care duce această identificare Mihail egal Iisus ?

Concluzia (pe care, de altfel, Martorii și-o însușesc) este că Iisus este o creatură - una din căpetenii.

Azeșiștii, deși la origine nu au fost trinitarieni, au devenit trinitarieni în prima parte a secolului trecut; totuși, la identificarea lui Iisus cu Mihail nu au renunțat, deși o asemenea doctrină numai la arianism poate conduce.

Last edited by Erethorn; 17.01.2012 at 21:41:58.