Citat:
Īn prealabil postat de ioan cezar
Din cate il cunosc eu pe Cristian, nu cred ca motivul pentru care a ripostat este cel pe care il banuiti. Nu, categoric nu. Pur si simplu cred ca nu tolereaza viciul fumatului si nu e dispus sa faca vreo concesie acestui pacat mizerabil de care sufar si eu. Asta-i tot.
Tabagismul este un lant greu. Cine cunoaste zbaterea in el nu mai e deloc in acord cu concesiile. Prin urmare lupta pe fata, direct, uneori foarte dur cu orice duh care ingaduie fumatul. Un motiv simplu si de inteles, daca avem bunavointa, este ca prin aceasta se protejeaza el insusi de hartuiala demonului,caci stim bine cum da tarcoale vrasmasul casei pe care a ocupat-o candva, pindind prilejul... Asadar nu cuiva de aici ii facea de fapt Cristi reprosuri, nu vreunuia dintre colegii forumisti...
Aceasta cred ca a fost motivatia lui Cristi, rog sa fiu iertat daca am gresit / ranit pe vreunul dintre voi cu opinia mea.
Dumnezeu sa ne ocroteasca! AMIN+
|
Va multumesc pentru raspuns, este un raspuns plin de blandete si intelegere pentru toata lumea, nu ati gresit cu nimic fata de mine
Doamne ajuta!