View Single Post
Vechi 17.01.2012, 14:57:16
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Vedeti ca nu e bine sa judecati daca nu cunoasteti?
Eu nu fumez nici nu am fumat niciodata! Nu inteleg de unde ati dedus asta!
Doar pentru ca am compatimire pentru acel om ati sarit sa ma faceti in toate felurile si sa ma judecati!
V-ati suparat ca am indraznit sa va spun ca si d-voastra sunteti pacatos, recunoasteti ca de asta va ambalati asa.
Daca faceti munca cu nevoiasii nu trebuie sa va laudati cu asta si sa ajungeti sa credeti ca sunteti fara pacat.
Sa va dea si d-voastra Dumnezeu mai multa minte sa nu judecati pripit.
Din cate il cunosc eu pe Cristian, nu cred ca motivul pentru care a ripostat este cel pe care il banuiti. Nu, categoric nu. Pur si simplu cred ca nu tolereaza viciul fumatului si nu e dispus sa faca vreo concesie acestui pacat mizerabil de care sufar si eu. Asta-i tot.
Tabagismul este un lant greu. Cine cunoaste zbaterea in el nu mai e deloc in acord cu concesiile. Prin urmare lupta pe fata, direct, uneori foarte dur cu orice duh care ingaduie fumatul. Un motiv simplu si de inteles, daca avem bunavointa, este ca prin aceasta se protejeaza el insusi de hartuiala demonului,caci stim bine cum da tarcoale vrasmasul casei pe care a ocupat-o candva, pindind prilejul... Asadar nu cuiva de aici ii facea de fapt Cristi reprosuri, nu vreunuia dintre colegii forumisti...
Aceasta cred ca a fost motivatia lui Cristi, rog sa fiu iertat daca am gresit / ranit pe vreunul dintre voi cu opinia mea.
Dumnezeu sa ne ocroteasca! AMIN+
Reply With Quote