View Single Post
Vechi 16.01.2012, 20:00:47
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul

... iar pe mine mă doare sufletul când un creștin amestecă filosofia păgână cu sfânta credință creștină.
Iar pe noi nu ne lasă sufletul să nu vă spunem că amestecați legea mozaică, pe care venirea Mântuitorului a desființat-o, cu învățăturile Sale.

În ce privește faptul că luăm ce este bun și valabil din filosofia păgână, nu trebuie să vă doară nimic; suntem în buna companie a Sfântului Apostol Pavel:

Și Pavel, stând ridicat în mijlocul Areopagului, a zis: „Bărbați atenieni, văd că'ntru toate sunteți foarte evlavioși; căci străbătând cetatea voastră și privind la locurile voastre de'nchinare, am dat și de un altar pe care era scris: "Dumnezeului Necunoscut" . Ei bine, Cel pe Care voi Îl cinstiți fără să-L cunoașteți, pe Acela vi-L vestesc eu vouă.

Citat:
A trecut vremea diversiunilor!
Ceea ce nu vă convine să aduceți în discuție este diversiune ? Nu este diversiune, domnule; dumneavoasatră ne întrebați, de 100 de pagini, în mod aproape obsesiv, unde scrie mot-a-mot în biblie că "sufletul este nemuritor"; ei bine, vă răspund și eu cu aceeași monedă și vă întreb unde scrie că Iisus este Arhanghelul Mihail (pentru cine nu cunoaște, aceasta aberație este și ea o învățătură a AZ7)

Citat:
Nu mă mai interesează subiectul acesta, mai ales în forma sucită în care este readusă pe tapet (dacă chiar vă preocupă, deschideți un nou topic).
Dar pe mine mă interesează și vă voi întreba până îmi veți răspunde.