Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
... iar pe mine mă doare sufletul când un creștin amestecă filosofia păgână cu sfânta credință creștină. 
|
Iar pe noi
nu ne lasă sufletul să nu vă spunem că amestecați legea mozaică, pe care venirea Mântuitorului a desființat-o, cu învățăturile Sale.
În ce privește faptul că luăm ce este bun și valabil din filosofia păgână, nu trebuie să vă doară nimic; suntem în buna companie a Sfântului Apostol Pavel:
Și Pavel, stând ridicat în mijlocul Areopagului, a zis: „Bărbați atenieni, văd că'ntru toate sunteți foarte evlavioși; căci străbătând cetatea voastră și privind la locurile voastre de'nchinare, am dat și de un altar pe care era scris: "Dumnezeului Necunoscut" . Ei bine, Cel pe Care voi Îl cinstiți fără să-L cunoașteți, pe Acela vi-L vestesc eu vouă.
Citat:
A trecut vremea diversiunilor!
|
Ceea ce nu vă convine să aduceți în discuție este diversiune ? Nu este diversiune, domnule; dumneavoasatră ne întrebați, de 100 de pagini, în mod aproape obsesiv, unde scrie mot-a-mot în biblie că "sufletul este nemuritor"; ei bine, vă răspund și eu cu aceeași monedă și vă întreb unde scrie că Iisus este Arhanghelul Mihail (pentru cine nu cunoaște, aceasta aberație este și ea o învățătură a AZ7)
Citat:
Nu mă mai interesează subiectul acesta, mai ales în forma sucită în care este readusă pe tapet (dacă chiar vă preocupă, deschideți un nou topic).
|
Dar pe mine mă interesează și vă voi întreba până îmi veți răspunde.