Citat:
În prealabil postat de glykys
Mie mi se trage de la plictiseala. Probabil ca daca as pune mana pe matura, mi-ar trece repede. Eu dorm insa. Si incerc sa vorbesc cu cineva, ca sa imi tin mintea ocupata.
Un bun prieten imi spune ca el, cand se simte asa, se duce si vorbeste cu sfintii, in fata raclelor.
|
Corect. Tovarasii nostri de viata, mai pragmatici, care au muncit de mici, nu au astfel de momente, nu-si permit luxul. Mereu ne reproseaza ca nu facem ceva constructiv, ca nu ne gandim la viitorul nostru. Insa noi astia mai intelectuali, si mai ales cei care gandesc cu partea dreapta a creierului, suntem cam defecti din fabricatie. De multe ori suntem amenintati chiar ca nu vom mai primi nici un fel de ajutor material din partea celorlalti daca nu ne bagam mintile in cap si nu ne apucam de treaba. Dar noi in loc sa ne compliem, mai rau incercam sa fugim de realitate, sa evadam din lumea asta atat de materialista si pragmatica. Poate daca am avea copii am reveni cu picioarele pe pamant, dar cine e nebun sa faca copii cu noi (vorbesc in numele meu)?