Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17
oare cei care dau cu pietre in jandarmi nu se gandesc ca poate au familii acasa jandarmii??? poate copii si sotiile se uita la televizor si plang vazand cum zboara pietrele spre capetele tatilor lor????
|
Nu, de ce s'ar gandi? De ce le'ar pasa lor de faptul ca oamenii aia isi fac doar treaba, pentru care sunt platiti cu un salar din care s'a taiat mult, asa cum s'au taiat si din salariile protestatarilor? Toate aceste proteste sunt facute fara cap. Sunt oameni care au iesit in strada sub efectul de turma si multi habar nu au pentru ce protesteaza de fapt. Vezi cazul de la Bucuresti unde s'a ajuns de la o chestie la alta. Din Piata Unirii, unde oamenii s'au adunat pentru a sustine SMURD'ul, s'a ajuns la Cotroceni, unde oamenii au inceput sa strige mesaje anti-Basescu. Asta demonstreaza lipsa unui plan, lipsa unor solutii concrete si lipsa ordinii. Caz real la Cluj: un cameraman il intreaba pe un protestatar ceva legat de studiile lui Arafat la Cluj, la care protestatarul raspunde furios: "Arafat? Cine **** e ala? Eu am venit aici ca sa ma bat!"
Astia sunt "baieti de peluza", cum foarte bine puncta un amic. Sunt cei care ies ca sa instige la violenta si sa incinga spiritele.
Ma intreb cati dintre acesti protestatari stiu ca e ilegal ceea ce fac.