Citat:
În prealabil postat de guardian knight
vad mereu foarte multe femei care iau apararea cainilor, cum se poate explica acest femomen cel putin batator la ochi !
femeile sunt mari admiratoare ale cainilor,dar nu si altor animale, ci exclusiv, ele iubesc cainii ?
de ce acest fenomen, exista oare o explicatie,psihologica, psihanalitica,oare ?
nu stiu daca exista un psiholog pe forum sa ne lamureasca, acest fenomen, interesant !!!
|
Asta chiar intrece toate bazaconiile de pana acum...
Iubirea pt caini este doar o felie din iubirea totala a unul individ care respecta intreaga Creatie(printre altele sunt colectionara si de minerale/roci/semipretioase).
Eu fac apologia Vietii peste tot unde o intalnesc.Am mai spus ca Viata tuturor fiintelor ma fascineaza.
In albumul meu personal se poate vedea ca nu iubesc doar cainii cu predilectie...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|