Citat:
În prealabil postat de Raoul
Ei nu realizeaza,nu-i critic. Doar sa-i fereasca Dumnezeu sa-i sfasie vreo javra si sa-i vedem atunci cum mai gandesc! Sau sa-si vada copiii devorati de caini,,sa ramana cu semne pe viata! Oare tot la fel vor gandi? Si cand te gandesti ca ce am scris mai sus sunt scenarii absolut paluzibile...
@Laura,si ce propui? Sa asteptam sa fim toti muscati (de picior sau de ceafa,ori mai rau),ca asa vedem astfel care din sutele de caini e agresiv,si apoi sa-l prindem si sa-l ducem in afara orasului sau in varf de munte? Stii ceva,e 5,6 ron litrul de benzina,nu cred ca as cheltui banii sa car o potaie nici pana in afara orasului! Nu merita efortul! Si in varf de munte tot moare,doar ca ne face sa ne simtim mai putin vinovati,nu? Tot necrestineste e! Cei care iubesc cainii asa mult sa-i ia acasa,sa-i tina ingraditi etc. Orice,numai sa faca ceva,nu sa critice si sa jigneasca gratuit! Si eu iubesc animalele dar nu in conditiile acestea!
Alte solutii nu prea exista,gen rezervatii asa cum ai spus. S-ar cheltui prea mult,cand avem si-asa destule alte probleme. Banii dupa ce ca sunt putini trebuiesc gestionati cum trebuie,nu pe lucruri prostesti!
|
vad mereu foarte multe femei care iau apararea cainilor, cum se poate explica acest femomen cel putin batator la ochi !
femeile sunt mari admiratoare ale cainilor,dar nu si altor animale, ci exclusiv, ele iubesc cainii ?
de ce acest fenomen, exista oare o explicatie,psihologica, psihanalitica,oare ?
nu stiu daca exista un psiholog pe forum sa ne lamureasca, acest fenomen, interesant !!!