Citat:
În prealabil postat de lore86
Am sa va dau un exemplu.
(...) Batrana Fedora mergea la Biserica cu lacrimi in ochi, ptr a vedea cum baietii ei slujesc altarului.Femeile o fericeau. (...)
Batrana Fedora a plecat sa-si intalneasca sotul, si sa-i cante Domnului. In urma ei a ramas o familie numeroasa, cu 16 copii, 25 de nepoti, 2 stranepoti. Sa nu va spun ce bucurie e cand familia se aduna la Pasti ptr a pune o floare pe mormantul maicutei!
Femeia aceasta a fost soacra mea.
|
Deși nu ar mai fi nimic de spus aici, nu mă pot abține să nu mă gândesc la aerele unor stimabile afectate "masterande" și "doctorande" în "psihoștiințe" de tot soiul și planificări familiale și contracepții etc. pe care poți să le urmărești aproape zilnic pe vreun post de televiziune. Ba mai mult. Atari activități mai "papă" și bani de la bugetul statului.
Minunat spus: Batrana Fedora mergea la Biserica cu lacrimi in ochi, ptr a vedea cum baietii ei slujesc altarului. Pentru că asta a făcut de când erau mai mici, le-a insuflat credința, nădejdea și dragostea ca una care a avut din toate cu prisosință. Un exemplu de trăire tipic creștină... Doamne, cât de mic sunt eu în fața acestei femei... și cât de departe suntem cu toții, uneori, de Dumnezeul nostru!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
|