View Single Post
Vechi 13.01.2012, 19:42:51
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Si eu sunt pro Basescu & Boc. Trebuie sa fii nebun sa ti cu PSD-ul care a vandut si distrus tara!

Si acum ontopic: Sa omoare cainii astia odata! Acum o saptamana unul m-a muscat! Da,ati citit bine,m-a muscat! Vreti sa-mi fac poza la picior sa va arat?? La 4 dimineata a sarit pe mine,erau trei caini,stateau la panda,in liniste,si cand am trecut au sarit direct pe mine! Noroc ca am un caracter mai puternic,cred ca daca era o femeie sau un copil nu stiu ce ar fi facut,cainii erau extrem de mari,cel care a reusit sa ma muste fiind un lup (ce cauta prin cartier liber nu pot sa-mi explic). Bine ca am reactionat,muscatura a fost destul de slaba,nici nu mi s-au rupt blugii,dar se vede o mica urma pe picior. Aveam spray-ul paralizant in buzunar,asta a fost salvarea mea,altfel puteam sa patesc ceva urat de tot,Doamne fereste!
Asa ca sa nu va mai aud ca luati apararea javrelor,eu pe ala oricum cred ca il omor cu mana mea. Am banuiala ca stateau la acea scara de bloc pentru ca le dau niste babe de mancare,trebuie sa ma iau si de ele. Eventual sa omor cainii si sa-i las la usa lor! Da,iertati-mi vocabularul si modul de gandire,dar sincer nu va doresc sa treceti printr-o astfel de situatie,caci daca sunteti mai slabi de inger... nu va vad prea bine! Acum nu-s insurat,dar sa nu mai zic ca daca ar pati asa ceva sotia sau copilul meu efectiv nu stiu ce as fi in stare sa fac!!!
Cei care zic ca iubesc jegoasele astea de javre sa puna mana sa-i adopte,sa-i tina acasa si sa-i pupe in bot cat or vrea! Daca erau cu adevarat iubiti de cineva nu ar mai fi fost pe strada! Si eu am animal si mi-l tin in casa,nu supara si nu deranjeaza pe nimeni!

Last edited by Raoul; 13.01.2012 at 19:45:28.
Reply With Quote