Citat:
În prealabil postat de iustin10
Subscriu la ce ziceti . Si mie imi plac mult postarile unora ,dar daca fac vreo diferenta in sinea mea intre diversi useri ,inseamna ca inca nu am invatat sa ascult si sa inteleg omul. Stiu ca inima se bucura de postarile unora,si se incranceneaza la ale altora,dar daca am avea putere sa ii intelegem pe toti ,am vedea ca fiecare are de fapt ceva interesant de spus ,si ca doar perceptia noastra ne face sa ii scotoim pe unii placuti si pe altii nu. Astfel dar,noi transferam propria noastra neputinta de a iubi si intelege ,asupra celorlalti.
Asa ca ma pastrez subiectiv si spun:mie imi plac mult postarile userului dobrin7m si sper ca sa ii fiu de tot atata ajutor,cat imi e si dansa mie . Chiar dc vorbim in contradictoriu ,e un bun prilej ca adevarul sa iasa in cele din urma la lumina .
|
Da, sigur, iustin draga, ai dreptate, de la fiecare avem ceva de invatat. Eu am punctat mai mult atitudinea celor trei, nu atat continutul postarilor, desi binenteles ca-mi folosesc mult si continutul lor. Sigur, ei sunt mult mai multi, nu sunt doar cei trei pe care i-am nominalizat, dar la ei lauda e ca si ocara si nu am riscat sa-i smintesc dandu-i ca exemplu. Lui dobrin7m i-am spus si eu ca are postari foarte frumoase si ma folosesc de ele, doar ca pune putin prea mult patos in controverse.
Da, si eu sunt de acord ca in controverse poti vedea mai bine firea omului si modul cum se apreciaza pe el si pe ceilalti. Atunci poti sa vezi mai limpede si cat mai ai de slefuit la tine insuti. Eu, unul, sunt inca din topor. Tre' sa mai rup 7 dalti pana sa pot rotunji oarece forme mai acatarii.
Har, smerenie si jertfa de sine.