Citat:
În prealabil postat de anna21
Da, cineva o vazuse, desigur.. Dar nu medici.
Eu nu am patit astfel de lucruri desi am nascut la un spital modest.
Altceva vroiam sa subliniez in discutia cu Raoul care spune (naiv) ca ceea ce e privatizat este mai bun: anumite lucruri nu le poti cumpara cu bani.
Desigur ca la spitalele cu venituri mari ai aparatura performanta, instrumente de ultima generatie etc, dar calitatea umana nu o poti cumpara.
Un medic exceptional este exceptional si daca munceste in conditii modeste, banii nu schimba asta.
Iar unul slab pregatit ramane asa indiferent cat este platit.
(daca este necesar sa exemplific, imi amintesc cum o cunostinta medic imi povestea amuzata ca desi spitalul achizitionase un ecograf de ultima generatie, foarte performant, exista de multe ori surpriza TOTALA sa se nasca gemeni - adica aparatura era buna, dar personalul nu vedea nimic la ecograf).
|
La originea lucrurilorchiar asa te-ai astepta sa fie,costisitor=conditii extraordinare.
Daca nu se intampla asa atunci cineva suporta niste cheltuieli care nu sunt justificate.Te simti inselat.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|