Citat:
În prealabil postat de anna21
Cand stateam in Chicago locuiam langa Spitalul Northwestern, unul dintre cele mai mari centre medicale din sua. Se intinde pe strazi intregi, au peste 2000 medici.. si este la standard de 5 stele. Asigurarea mea nu-mi permitea accesul la acest spital, desi era PPO (adica teoretic as fi putut merge la orice medic), dar prietena mea mult mai instarita avea medicul in sistemul lor. Era gravida, i s-a facut rau, s-a dus intr-o seara la urgente la acest spital. A doua zi cand am sunat-o era inca in sala de asteptare! Nu o vazuse inca nici un medic dupa 8 ore de asteptare!
(Asta in conditiile in care platea peste 1500 usd lunar pt asigurare medicala)
|
Posibil ca rata de bogatasi din Chicago sa fi fost destul de groasa si deci incidenta ca o mare majoritate dintre ei sa fi avut o urgenta chiar in seara aia a crescut simtitor :)
Nu o vazuse un medic inca,insa banuiesc ca cineva o vazuse,constatase activitatea parametrilor vitali ca nu si-ar fi permis spitalul respectiv sa suporte o asa consecinta de a-i pune viata in pericol ca apoi sa-i traga la raspundere.
Acum stii cum e?Unii se duc la cardiolog acuzand dureri puternice de inima pt a se constata defapt ca au mancat mult prea multa fasole batuta!
Dar fara aluzie la prietena ta,care banuiesc ca este bine acum:)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|