Citat:
În prealabil postat de mariuszamfirescu
Considerati ca a procedat bine sau rau?
|
Din moment ce se înțeleg foarte bine, deși, iată, au trecut deja 4 ani, putem spune că au procedat bine, nu ? Și eu cunosc două astfel de cupluri fericite. Desigur, nu este o rețetă universală. Singura rețetă universală de fericire se găsește în Matei cap 5.
Totuși, două lucruri mă intrigă în postarea asta.
Primul, este sintagma
nu era "barbat" folosită cu înțelesul de: nu avea potență sexuală. Până la urmă, iată că tot ecuația "un bărbat este ceva centrat în jurul unui penis" ajunge din subconștient la suprafață. În aceeași logică, am putea spune că femeile frigide, adică aproape 50 % dintre femei după statistici, nu sunt, de fapt, femei. Dacă nu le funcționează ceva pe la organele copulatorii, carevasăzică feminitatea lor nu e.
Al doilea, este că apare povestea acestui caz în contextul în care se vorbea aici despre mojicie. Prin urmare, cu cât înjuri mai gros, faci apropouri sexuale mai fără perdea ești mai potent ? Dacă este așa, avem deja o explicație care să susțină asemenea practici de gang. Te pomenești că, vorbind și purtându-se buruienos, unii bărbați vor să transmită ideea "să vezi ce potent sunt !"