Subiect: Barbatii
View Single Post
Vechi 12.01.2012, 20:07:18
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
AnnaKarenina, ce am scris aici e un fel de "spovedanie", pentru a arata ce se intampla in sufletul meu, felul in care reactionez si cum vede sufletul meu lucrurile (gresit, banuiesc si sper) nu de a jigni pe cineva...Eu cel mai mult imi doresc sa imi arate cineva cat de mult gresesc. Asta ma va face fericita. Pentru ca eu vreau sa cred in barbat, asta imi doresc, si nu pot. E neputinta mea si ma face nefericita. Imi pare rau daca s-a inteles altceva
Ti s'a spus ca gresesti! Daca poti judeca jumatate din specia umana dupa niste cuvinte citite pe internet, poti la fel de bine sa iti reconsideri parerea dupa alte cuvinte scrise pe internet, respectiv pe acest topic. Mi se pare logic!

Ce nu mi se pare nici logic si nici normal e faptul ca tu ceri sa ti se demonstreze ca barbatii nu sunt asa cum ii vezi tu. Pai stai putin! Ce se intampla cu prezumtia de nevinovatie? E nenatural ce vrei tu. Daca eu spun "pot sa zbor", tu imi vei zice "demonstreaza'mi", iar daca iti voi raspunde "demonstreaza'mi tu ca nu pot", imi vei rade in nas. Cam asa e si cu ceea ce ceri tu! Si e pacat de tine, ca esti tanara, din cate inteleg si nu ar trebui sa iti acresti sufletul cu asa ceva. Dar e treaba ta! Sper sa poti invata ceva din ce s'a zis aici.
Reply With Quote