Subiect: Barbatii
View Single Post
Vechi 12.01.2012, 19:44:07
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
:))))) Si mai ziceti de mine...pai eu am ras de numa la glumele astea cu porcii si scroafele si bananele si morcovii. Pai voi care va suparati pe glume mai ziceti de mine care m-am suparat pe ceva serios.
Poate nu m-am exprimat prea bine, dar totusi mai cititi o data mesajul meu, cred totusi ca reiese ca nu ma referam la TOTI barbatii. Dar intr-adevar, am vorbit de o majoritate.
Multumesc de sfaturi, am gasit prin raspunsurile voastre niste sfaturi foarte frumoase si folositoare.
De fapt, nu reiese ca nu te'ai referit la toti barbatii!
Citat:
Problema mea concreta e cu barbatii. Lucrurile pe care le vad si experienta ma fac sa cred ca sunt niste desfranati imputiti, bestii, animale
Observi si tu, nu? Nu comentez despre cat de bine te'ai exprimat sau nu, dar nu pot sa nu iti spun cat de frumos te'ai exprimat [vezi citatul de mai sus]. Intr'adevar, faci mare cinste sexului frumos. Pai cum sa nu ne respecte barbatii pe noi? Animalele! Noi suntem "sensibile" si "ne dau lacrimile" de atata rautate cata exista in lume. Numai si numai din sensibilitate aruncam cu vorbe sub limita bunului'simt, din iubire crestineasca fata de aproapele nostru, din dorinta de a indrepta bestiile si de a'i aduce pe imputiti pe calea cea dreapta. Nu e asa?

Eu ma bucur tare mult ca tu te distrezi acum, vazand cum imaturitatea ta a dus la divergente intre membrii forumului. Si daca tot ne apreciezi atat de mult sfaturile, uite inca unul: incearca sa mai cresti putin! La minte ma refer, desigur! Iar la momentul potrivit, arata'i viitorului tau sot ceea ce ai scris aici si explica'i cum il iubesti, desi e barbat si deci e un desfranat si un animal. Ah, si inca ceva! Ca sa eviti sa mai versi lacrimi de crocodil de atata sensibilitate, deschide o carte frumoasa in loc de o pagina de internet. Macar in carti rautatea e fictionala.
Reply With Quote