View Single Post
Vechi 12.01.2012, 19:37:14
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florin.oltean75 Vezi mesajul

2. directionarea banilor contribuabililor direct catre sistemul sanitar.
Absolut de acord. Culmea direcționării banilor contribuabililor către sistemul sanitar este atunci când nu vor mai exista asigurări obligatorii, nici asiguratori, prime de asigurare sau contracte de asigurare. Fiecare, când are nevoie, își plătește medicul, așa cum acuma își plătește zugravul, instalatorul, mecanicul auto sau arhitectul.

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Cand stateam in Chicago locuiam langa Spitalul Northwestern, unul dintre cele mai mari centre medicale din sua. Se intinde pe strazi intregi, au peste 2000 medici.. si este la standard de 5 stele. Asigurarea mea nu-mi permitea accesul la acest spital, desi era PPO (adica teoretic as fi putut merge la orice medic), dar prietena mea mult mai instarita avea medicul in sistemul lor. Era gravida, i s-a facut rau, s-a dus intr-o seara la urgente la acest spital. A doua zi cand am sunat-o era inca in sala de asteptare! Nu o vazuse inca nici un medic dupa 8 ore de asteptare!
(Asta in conditiile in care platea peste 1500 usd lunar pt asigurare medicala)
Tot cam asta i s-ar fi întâmplat în România, dacă ar fi mers la maternitate "la plezneală" și nu cotizând din vreme la un obstetrician. Am văzut de atâtea ori chestia asta, încât îmi sună cunoscut. Dar nu la Chicago, la București.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com

Last edited by Mihnea Dragomir; 12.01.2012 at 19:39:31.
Reply With Quote