Ii multumesc OmuluiBun pt comentariul la fel de bun.Are o nota foarte asezata,foarte echilibrata.
Recunosc ca am fost deranjata de aceasta"gluma"a lui Mihail,pe care pana atunci l-am respectat la nivel intelectual pt valoarea mesajelor sale.
Am fost dezamagita de"gluma"lui pe care vad ca nimeni nu o comenteaza,in schimb mie mi se modereaza comentariul in fel si chip!
Si cum au fost mai mult barbati decat femei,cei care au comentat nu prea ma astept la cine stie ce rezultate in ceea ce ma priveste.
Am auzit multe definitii ale barbatului in gurile multor feministe,la fel de socante ca si "gluma"lui Mihail insa nu ma apuc sa le scriu pe forumuri deaorece imi par teribiliste,ofensatoare chiar si pt o gluma!
Tocmai in acest spirit regulile forumului interzic anumite extreme sa se manifeste!
Nu,nu vreau sa tachinez pe nimeni,am reactionat doar la prezentarea unei asa zise glume,care pune femeia intr-o pozitie ordinara prin exemplul oferit si alaturarea de termeni care nu este intamplatoare.
Acum,ca hotul striga"hotii!",este deja clasic...
Faptul ca exista anumite specii si subspecii de barbati,asta nu este pus sub semnul indoielii si se poate observa in toate mediile,asta nu inseamna ca femeile stau mai bine,ci se constata doar veridicitatea unui realitati.