Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Da,da,da...
Stricata de Eva,obsedata sexual s-ar fi autosatisfacut cu bananele tale si morcovii lui DragosP...
Degeaba vrei s-o ridici la nivel de gluma,ramane tot un comentariu de gust indoielnic scris de un misogin!
Glumesc desigur.
|
Vai , vai ce-ai putut înțelege din postarea mea! Asta mi-aduce aminte de pilda postată de Acvilla77: ”Un om astepta la colt de strada,si trecand un desfranat,vazandul a cugetat ca asteapta partenerul pentru desfrau,a trecut si un talhar care la vederea lui a banuit ca unelteste un furt,intre timp trece si un crestin care din intamplare l-a observat si a zis in mintea lui ca lucreaza fapta cea buna si poate asteapta pe cineva sa mearga la Biserica;acelas om acelas comportament,a fost descris dupa faptele fiecaruia.”
Deci același fenomen este intepretat într-un cod hermeneutic influențat de o temă dominantă în mintea cuiva...
Bananele au un gust plăcut, conținut energetic ridicat și un design cu multe subînțelesuri arhetipale în mintea Evei ipostaziate în fiecare femeie.
Și morcovul conține beta caroten, o provitamină care, printre multe alte binefaceri pentru sănătate, îmbunătățește vederea și astfel Eva poate să distingă dacă un bărbat e porc sau altă jivină posibil mai primejdioasă sau un animal de companie agreabil.
Pentru un porc cum sunt eu (pentru conformitate, am postat în atașament cea mai reușită poză cu mine) și a avea gusturi discutabile e un lux, așa că îți mulțumesc pentru compliment!