din exterior privind acesti oameni primul gand care imi vine in minte este acela ca ei sunt alesi de Domnul sa se mantuiasca mai usor,in primul rand copilul se duce direct in cer daca moare adica castiga raiul pt boala lui fara a mai face efort duhovnicesc ,iar mama daca nu carteste se duce tot in rai pt faptul ca a ingrijit pe acela .cunosc si eu o astfel de mama ,caruia i s-a nascut 2fete cu diferenta de 4ani intre ele una a murit la 16ani ,amandoua avand aceeasi boala ereditara erau sanatoase psihic dar erau invalide ,iar cealalta traieste si acum si e prietena mea cea mai buna,va dati seama ce tais a trecut prin sufletul acelei mame ,cata tarie a trebuit sa aibe ,a ingrijit 16 ani 2 fete bolnave fiind si saraca ,acum mai are una si nu am auzit-o ca a cartit vreodata ,pe langa toate astea merg la biserica in fiecare duminica ,se spovedesc si toata randuiala crestina ,si acum mama e bolnava dupa o operatie si tot are grija de ea ca nu are cine,admir mama asta,si vreau sa va spun ca prietena mea se roaga mult trece prin numeroase ispite dar le trece cu rugaciune ca altfel nu are cum ca ar deznadajdui si astfel piere si ispita.sincer eu una nu as rezista sa fiu bolnava sau sa am un copil bolnav,pt ca sunt slba si nu as putea duce dar Domnul da acolo unde stie ca se poate ,unde si mama si copilul are putere ,as vrea sa spun mamelor ca boala e un dar de la El caci el este stapan pe viata si pe moarte si daca Domnul a dat inseamna ca e spre binele lor,boala ne un dar care duce la rai.Stiu despre sf Nectarie ca e tamaduitor ,am vazut ca sf Nectarie e f iubit pe forum dar un lucru stiu ca trebuie sa avem credinta ca Domnul ne poate vindeca ,daca nu ne vom vindeca inseamna ca Domnul a vrut asa si ca e mai bine asa cu boala.ma gandesc la cei cu boala ca au drumul asigurat in rai si ma vad pe mine sanatoasa si ca nu gasesc drumul spre rai sau daca il mai zaresc putin e f greu de facut de urmat ,avem pacate si nimeni nu stie daca ne vom mantui ,dar ei stiu asta cei bolnavi ,degeaba sunt sanatoasa acum daca nu vom castiga raiul.
|