View Single Post
Vechi 11.09.2007, 13:52:49
jenica
Guest

Implicit

Da Ovidiu, nu contest Doamne fereste canoanele!!! Dar ceea ce am postat mai sus Nu sunt cuvintele mele ci ale sfantului Siluan:) As mai vrea sa adaug din scrile unui alt sfant drag mie, Sf Paisie Olaru:). Undeva intr-o carticica exsita o istorioara care suna cam asa. Avva avea un ucenic care se lepadase de Hristos si se casatorise cu o evreica. Desi CUNOSTEA CANOANELE:D continua sa se roage pentru el. Intr-o noapte se auzi un glas: Paisie de ce te rogi pentru ucenicul tau oare nu stii ca el s-a lepadat de Mine? Avva a raspuns, da Doamne dar Tu ne-ai invatat sa ne rugam pentru semenii nostri. Atunci Dzeu a spus, paisie prin dragostea ta te-ai asemanat Mie!! Fie tie cum voiesti si a mantuit pe ucenicul sau.
Ei bine, drept este ca, oare cati avem asemenea iubire?? Eu una nu o am, si nu e smerenie!! Ai si tu dreptatea ta, dar eu am spus clar! ca te poti ruga in rugaciunea particulara daca inima iti cere asta.. cat de pomenit la sf Liturghie, cred ca cel mai in masura sa iti raspunde este chiar un preot! Atata stiu ca la sf m-re Sihastria Nu sunt pomeniti decat la rugaciunile speciale dar, Nu li se scot particele sub nici o forma! Acum depinde de preot, fiecare va da seama la judecata pentru ale sale.
Reply With Quote