Citat:
În prealabil postat de Raoul
Daca ati urmarit discursul de asta seara al lui Traian Basescu ati fi inteles totul foarte bine,priveati problema din alt unghi. prefer sa dau banii unui privat care isi face treaba,decat statului. Sa existe concurenta,asta e tot ce vreau. Basescu gandeste foarte bine,insa nu e vina lui ca nu se pune totul in aplicare. Nu are autoritate asa cum cred unii,in Romania nu e monarhie absoluta sau dictatura.
|
Raoul, tu traiesti in aceeasi tara in care traim noi? De fapt ai dreptate nu e dictatura sau monarhie e direct hotie pe fata. Tu nu vezi ca astia nu mai stiu de unde sa scoata bani si acum si-au fixat tinta spre cele aproape 5 miliarde de euro din sanatate.
In Contractul -Cadru privind serviciile pentru care esti asigurat in sanatate ei vor avea interesul ca sa fie cat mai minime pentru ca pentru restul serviciilor sa platesti ca un pasa adica sa scoti bani din propriul buzunar. Asta daca ai acei bani ca daca nu pa si pu! mori in glorie! Ei nu au micsorat cota de contributie obligatorie pe care o suporta omul din absolut orice venit iar acum acei bani o sa-i manevreze niste coropisnite care cica sunt privati.
Tu nu ai vazut in proiectul de lege ca le da dreptul si la profit de 2.8% la aceste minunate firme. De unde fac ei ma profit pe banii mei si ai altora? Pai da Sa inmultim procentul cu 5 miliarde si ia sa-l impartim noi sa zicem la vreo 10 case private......egal 1,4 milioane euro/casa. Din care probabil ca vor mai merge vreo 400 mii euro pe la partid inca vreo 500 mii sa mai fie cheltuielile cu salariile coropisnitelor si profit pe an vreo 500 mii de euroi.
Bravos natiune!