11.01.2012, 14:07:52
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Raoul
@Anna,intr.o repulica semi prezidentiala presedintele NU are putere absoluta,ci parlamentul conduce,format din Senat si Camera Deputatilor. Mai degraba primul ministru are putere mai mare ca Basescu. Zi.mi te rog cum s.ar fi putut opune Basescu folosindu.se de functia sa?
Citat:
Bun, dar asta nu'mi raspunde la intrebare. Incearca, daca tot spui ca bietul Basescu e acuzat fara motiv, sa ne explici concret ce anume ar fi trebuit sa faca Senatul, Camera Deputatilor, Parlamentul, pentru ca nu intra in atributiile onoratului nostru conducator.
|
ps. voi cat de des mergeti la medicul de familie? E normal sa platesti daca te duci zi de zi,mai au si altii nevoie,nu? Eu merg o data pe an poate,nu prea suport doctorii. Ca sa nu mai zic ca sistemul sanitar privat e net superior,in spitalele de stat te omoara nu altceva. Tot ce e privat e mai bun.
|
Uite ca unii au nevoie sa mearga mai des. Eu am umblat pe la medic in ultimele doua luni mai mult decat in tot restul vietii mele. Nici mie nu imi face deosebita placere, dar daca ajungi cu piciorul in groapa, nu mai ai de ales.
|