View Single Post
Vechi 09.01.2012, 23:36:50
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Păi nu prea e în regulă, Raoul. Dacă știi că lucrul e furat și îl cumperi, te faci complice cu hoțul, încurajându-l să fure în continuare.
Sa fim realisti,el oricum il vinde,mai ales cand e ceva la pret bun... Eu am un telefon care in magazin e minim 1200 - 1300 ron,si am dat pe el 400. Nu stiam ca e furat,insa cel mai probabil da,din moment ce nu avea nici macar incarcator la el si se vedea ca apartinuse unei fete... Si mai pot da exemple. Eu ce prind la "oferta" nu ratez

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Poti sa cumperi un lucru furat si sunt 2 cazuri: unul cand stii ca e furat si unul cand nu stii ca e furat. In cazul in care nu stii ca e furat ai circumstante atenuante, insa o cruce poti face peste lucrul respectiv (mai ales daca este mancare).
Acum in cazul in care tu stii ca lucrul e furat - parerea mea este ca tu te faci partas cu cel care a furat si nu mai ai nici o scuza de a te indreptati ca tu nu ai pacatuit.

ps: bineinteles ca pot fi si cazuri speciale...eu am vorbit la modul general
Am explicat mai sus. De undele stiu,de altele nu..

Citat:
În prealabil postat de EleGantt Vezi mesajul
u stiu daca zici in gluma sau in serios ce zici,dar trebuie sa stii ca orice lucru furat apartin diavolului.Nu te supara frate,dar e bine sa scapi de ele.
Crede.ma ca nu imi arde de glume
Reply With Quote