Subiect: Barbatii
View Single Post
Vechi 09.01.2012, 19:46:46
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

In primul rand AnnaKarenina imi pare rau, n-am vrut sa jignesc pe cineva de fapt.
Voiam doar sa vorbesc cu cineva in deznadejdea mea, nu cred ca iti poti imagina cat de mult imi doresc sa cred ca exista barbati curati, nu in sensul de fara de pacat, dar nu stiu...nu stiu sa explic, macar la nivelul a ceea ce consider eu normal. Desi, eu chiar credeam in partea buna a omului, doar ca sunt extraordinar de sensibila si cand vad unele lucruri asa socante e ca si cum mi-ar da cineva cu un bolovan in cap si mi se sparg toate credintele :))
Sunt tanara, dar nu chiar asa de tanara :) Am si eu un prieten si il iubesc mult, de cand il cunosc este un om minunat, nu am ce sa-i reprosez, dar are si el un trecut foarte intunecat care nu ma ajuta cu nimic la imaginea barbatului. Nici eu nu-s tare cu motz, poate cine m-ar cunoaste ar zice ca ce persoana buna sunt, dar si eu am pacatele mele intunecate si ascunse, doar ca nu ma laud cu ele peste tot, nu le afisez pe toti peretii sa vada toti copiii. Imi e groaza de lipsa asta de rusine, de atata sexualitate, pe unde calc tot de asta ma impiedic. Si nimeni n-are nici o problema, decat eu Probabil sunt ultra sensibila cu privire la asta. Nici macar un video inocent nu mai pot vedea acuma fara sa dau de asta. Bineinteles ca exista barbati minunati, ca aceia de care ai spus tu, doar ca mi-e frica sa nu fie pe cale de disparitie, atata tot

Theodor, multumesc de raspuns, ce ai scris, pentru mine e ca o adiere de vant rece pe arsita.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote