Simetrie
Stimata domnisoara,
Ganditi-va la doua aspecte simple, in sensul ca sunt usor de constientizat: primo, cam tot ce este spiritualitate si tehnologie pe lumea asta a venit, de Sus sau de Jos, prin "teava" creativitatii masculine. Si nu, nu are legatura cu asa-zisa noastra obsesie copulatorie, cu sexomania erectolatra a unor detracati. Pur si simplu, asa ne-a setat Cerul: organizatori, ierarhizanti si creativi. Femeia este o enigma fascinanta; o provocare vie, o arta a ilogicii. Barbatii adevarati iau provocarea in serios, ca pe un test de Sus, de la Tengri. Masculii umani (aia erectolatri si obsedati ai partii genitale, pe care ii acuzati cu atata vehementa vecina cu feminismul, si pe care, apropos, nu ii inghit nici eu ca oiceiuri, DAR II VAD CA SEMENI UMANI AI MEI) nu au nici parte, nici drept in abordarea corecta a relatiei dintre sexe. Cata vreme ei privesc femeia ca pe, ma scuzati, un loc/obiect ambulant destinat exclusiv copulatiei, nu ca persoana, ei insisi abdica de la ratiunea umana. Si, pentru a sublinia simetria care exista in aceasta falsa problema, ca in atatea altele, acelasi lucru este valabil pentru femeile care privesc barabtul nici macar ca pe un purtator de penis, ci, inca mai nenatural si antispiritual, ca pe un purtator de card. E surprinzator, dar si eu gandesc la fel de femeile obsedate de bani. Cand eram cam spre sfarsitul adolescentei, ma gandeam ca daca ma ajuta Cerul sa fac bani, si ma prind ca "ea" tine la mine (si) prin prisma banilor/bunastarii, as incendia masina de teren in fata ei...cataprostie, deh, adolescentina, aveam...nu-i asa? ei, acum intelegi cat de ridicol e razboiul dintre sexe? Si, cum atat de precis puncta fratele Mihnea, cat de destructiv?
E o placere sa vezi chipul unei femeie arghirolatre privind procedurile de falimentare a firmei care i-a asigurat bunastarea excesiva... e un spectacol unic...ca si chipul unei femei care traia exclusiv pentru "corp" si constata ca a devenit "urata"...sau al unui barbat care constata ca nu "mai poate", sau nu mai e atractiv...toate sunt desertaciuni, cu sexualitatea obsesiva si prosperitatea ca unic tel in frunte...
Omul, indiferent de sex, este o provocare. Lasata de Cel Vesnic spre mantuire. Daca veti privi oamenii astfel, ca pe provocari care trebuie acceptate, ca pe terenuri neexplorate din unghiul personalitatii dvs., atunci va fi bine. Veti intelege ca aparent murdara sexualitate umana, in cazul acesta masculina, este noroiul in care isi are radacina floarea numita familie.
Tengri sa va ocroteasca si lumineze!
P. S. Quod attinet exemplul dat de dvs...nu toti barbatii stam pe youtube sa ne poluam mintea cu fantasme sexuale. De exemplu, eu ma uit in advance la episoadele Dae Jo Young/Destinul regleui, sau la filmulete cu diverse sisteme de operare Linux/Unix, sau la diverse specii de animale, sau la tipuri de liturgii din diverse confesiuni, de ex., la miafiziti sau nestorieni. Prietenul meu cel mai bun se uita la, si posteaza, la randul sau, filmulete cu testoase si pesti. Etc. Nu mai priviti barbatii ca pe niste gunoaie imputite care se inchina demonului masturbarii, caci: in primul rand e nedrept, caci nu toti suntem asa, apoi sunteti in pericol de a cadea in feminism si, cel mai important, riscati sa va periclita mantuirea.
Va salut cu stima.
Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 09.01.2012 at 18:45:52.
|