View Single Post
Vechi 09.01.2012, 14:14:15
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Ce chestie! pana acum m-am straduit sa ii pomenesc mai consecvent pe cei mai pacatosi dintre cunoscuti, vii sau adormiti, care daca ar sti ce fac m-ar alerga, sau poate s-ar rasuci in mormant.. Ba chiar am pomenit si nebotezati, si atei, si eretici, si oameni care hulesc sau au hulit impotriva bisericii, si sinucigasi.... acum am mai luat o pauza... imi dau seama ca nici eu nu merit sa fiu pomenita...
Si mi s-a intamplat ceva neplacut. Sambata, de Sf. Ion, am ajuns la slujba ceva mai tarziu, cu gandul sa aprind o lumanare pt bunicul meu si sa impart o paine si o gura de vin. Dar Sfanta Liturghie se termina si se facea parastas in continuare, ca erau multi "ioni" de pomenit... si l-am intrebat pe parinte daca pot sa mai dau si eu pomelnic si a zis ca da, eu l-am scris repede si l-am dat in fata, parintele deja citea, si n-am apucat sa-i si platesc.. si nici a doua zi, duminica, ca tot tarziu am ajuns si imi uitasem si portofelul acasa, pana m-am intors dupa el se terminase aproape slujba, si asa am ramas cu datoria neplatita... sa vad acum cum mai dau ochii cu parintele (nu ca ar striga dupa mine pe strada, dar ma simt eu prost...)
Reply With Quote