View Single Post
Vechi 08.01.2012, 15:40:03
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
tot felul de lucruri, dar niciun răspuns la întrebarea care îi fusese adresată
Domnule Zaharia, în loc să vă avântați în felurite aprecieri privind persoana mea, care, oricât de iscusit ar fi formulate, se numesc tot atac la persoană în lipsa argumentelor la obiect; și în loc să aduceți în discuție un fragment biblic pe care, dacă îl transpunem situației concrete, vom descoperi cu surprindere că l-ați ales în așa manieră încât poziția dumneavoastră (cel care refuză să răspundă unei întrebări) o reflectă tocmai pe a ... Mântuitorului ..... (halal smerenie, monșer)....

....n-ar fi fost oare mai bine, mai simplu, mai corect și mai onest să răspundeți la întrebarea pe care v-am adresat-o ?

Repet întrebarea: Este sau nu permis să mințim, atunci când un răspuns conform cu adevărul ar duce în mod direct la moartea unui nevinovat ?

Ce trebuie să răspundă badea Gheorghe, care are evrei ascunși în pivniță, când gestapovistul de la ușă îl întreabă dacă sunt evrei în casa sa ?

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Dar in ciuda tututror lucrurilor , nici macar nu ati sesizat (este si normal , fiind plin de minie !) ca eu v-am raspuns in postul meu la intrebare : folosind Scriptura in folosul marturisirii numai a adevarului si a elimina complet si pt. orice situatie a minciunii . V-am precizat ca si piedestalul pe care stau este tot Sf. Scriptura , dar nu ati dorit sa cautati printre cuvinte ! Vad insa ca dvs. aveti alte pareri .

Îmi pare rău, dar acesta nu este un răspuns la întrebare. Badea Gheorghe trebuie să spună unul din două lucruri:

Da, am evrei în pivniță,

sau

Nu, nu am văzut niciun evreu și în niciun caz nu se ascund evrei la mine în casă.

Deci, care e răspunsul creștinesc ?

Last edited by Erethorn; 08.01.2012 at 15:47:04.
Reply With Quote