View Single Post
Vechi 06.01.2012, 21:11:39
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Usere Erethorn, nu stiu ce nu ai inteles din topicul este despre dogmatica ortodoxa si al doilea, ca nu doresc niciun fel de discutie cu tine, nici macar despre vreme. Intrebarile mi se par aiureli complete, la fel ca si cele de pana acum, de mai multe ori de-a lungul anului trecut am observat ca nici nu poti intelege lucruri elementare, gen logica de clasele primare. Cum de-a lungul timpului am observat ca pari a fi un izvor nesecat de aiureli si unii nu se pot opri si tot timpul inventeaza altele dupa ce i se rapunde (mai era Adriana3 ceva asemanator, dar fara asa multa agresivitate) nu am de gand sa raspund la toate prostiile, am spus tot ce era de spus.
Te rog gaseste alte topicuri sau alte persoane dispuse sa-ti studieze "logica" daca tot te-ai atasat atat de mult de forum.
Așa se pare că procedați de câte ori vi se pun întrebări incomode.

Frumoasă modalitate de a face "apologetică" ortodoxistă: Eu îmi spun punctul de vedere iar când mi se pun întrebări la care nu-mi convine să răspund îmi iau jucăriile și plec.

Încă o dată: credeți că harul nu a fost dat nimănui, înainte de Cinzecime ?

Și a doua: Credeți 100% în ce scrie în Catehism, că nimeni nu se poate mântui dacă nu este membru formal al Bisericii Ortodoxe, botezat, împărtășit și spovedit ?

Întrebări simple la care un atlet al ortodoxiei, cum fără doar și poate vă considerați, ar trebui să aibă și cunoștiințele și curajul să răspundă.
Reply With Quote