View Single Post
Vechi 05.01.2012, 19:18:24
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Este pe aceeași pagină cu expresiile "suflet muritor" și la două pagini distanță de versetul unde se vorbește despre anul 1948, și despre judecata de cercetare.

Pentru ortodocșii ți ceilalți non-adventiști, "judecata de cercetare" este o doctrină a AZ7. Citez de pe site-ul oficial:

Studiind învățăturile Sfintelor Scripturi cu privire la sanctuar, ei (adventiștii, nota mea) au descoperit faptul că în 1844, Domnul Hristos a venit la Cel Îmbătrînit de zile și a început faza finală a lucrării Sale, de Mare Preot în Sanctuarul ceresc. Această lucrare era antitipul Zilei de Ispășire, de curățire a sanctuarului, pe care Daniel 7 o prezintă ca fiind judecata pre- adventă, de cercetare.

Mai mult despre această doctrină aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Investigative_judgement
Etheron eu am renuntat de mult .Daca un om care citeste :

Sa nu vã temeti de cei care ucid trupul, dar nu pot ucide sufletul. Temeti-va mai curând de acela care poate sã piardã si sufletul si trupul în Gheena, intelege ca sufletul este muritor pentru ca il poate pierde Dumnezeu nu mai e nimic de spus.Parca cineva dintre noi are atat de putina minte incat sa afirme ca ceva poate exista fara Dumnezeu.

Daca cineva poate interpreta ceea ce e scris in carte in felul asta :

"Normal că propovăduirea s-a făcut în trecut, crezi că de flori de măr a propovăduit Noe 120 de ani contemporanilor săi? Nu aceasta a fost misiunea lui esențială? A propovăduit în Același Duh în/prin care a fost înviat și Iisus mii de ani mai târziu. Iată cum zice pasajul în discuție într-o traducere nouă (2008) nici ortodoxă, nici adventistă:

"El a fost dat la moarte în trup, dar a fost făcut viu prin Duhul, în Care, de asemenea, S-a dus și le-a predicat duhurilor din închisoare, care odinioară nu ascultaseră, atunci când îndelunga răbdare a lui Dumnezeu era în așteptare, în zilele lui Noe, când era construită arca, în care numai puțini, și anume opt suflete, au fost salvate prin apă;" (1 Petru 3,18-20 - versiunea NTR) "

Atunci ce mai e de spus ? Sant doar 2 posibilitati .Ori nu a fost la scoala deloc, ori este rau intentionat.De asta e mai bine sa renunt.