View Single Post
Vechi 04.01.2012, 17:14:54
EleGantt's Avatar
EleGantt EleGantt is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.12.2011
Locație: Focsani
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana-Maria N Vezi mesajul
Rugaiunea lui Iisus se spune doar cu binecuvantare si nu oricum.
Sf Issac Sirul, ca si alti parinti care-i impartasesc opinia, spunea ceva de genul: nu ai virtutea x pentru ca nu ai cerut-o de la Domnul. Trebuie rugaciune, trebuie sa cerem cu staruinta (poate chair asta fiind, pe de-o parte, dovada vointei-staruinta in rugaciune) si ni se va da.
Nu neaparat draga Ana-Maria,toti oamenii care au Sfantul si Dumnezeiescul Botez sunt datori in toata vremea si tot locul sa zica "Doamne,Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu,milueste-ma pe mine pacatosul".Lucrul pe care l-am spus eu,nu-l spun de la mine,il spun de la Parintele Cleopa Ilie.Eu cand am zis rugaciunea asta,eram intr-o perioada neagra din viata mea,fiind bolnav si necunoscandu-l pe Dumnezeu cu adevarat,intr-una din zile am gasit la bunica mea,o carte a Parintelui Cleopa,si citind din ea,am aflat de aceasta rugaciune,crede-ma ca nici nu stiam sa ma rog,dar asa am zis...fiind la o grea cumpana din viata mea,nu cred ca mai avea importanta cum ma rugam,daca ma rugam din inima.